Bona

Bona

€ 7,00

incl. btw, plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Op zoek naar een lekkere halvarine voor op brood? Probeer Blue Band Halvarine. Halvarine is 100% plantaardig en bevat 8 vitamines. Blue Band Halvarine bevat de helft van de hoeveelheid vet, die in margarine zit, daarom heet het halva-rine.

Blue Band Halvarine bevat essentiële vetten die belangrijk zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen. Waarom we deze vetten essentieel noemen? Omdat ons lichaam ze zelf niet kan aanmaken. Net als vitamines moeten we ze via de voeding binnen krijgen. Ze komen van nature voor in plantaardige oliën.


Dagelijks gebruik van Blue Band is een makkelijke en smakelijke manier om ze binnen te krijgen. Als onderdeel van een gevarieerde voeding en gezonde leefstijl, leveren 4 besmeerde boterhammen met Blue Band (20g) per dag een belangrijke bijdrage aan de hoeveelheid essentiële vetten die nodig zijn voor de groei en ontwikkeling van kinderen. De benodigde dagelijkse inname is 2g alfa-linoleenzuur en 10g linolzuur.


Blue Band Halvarine is net als Blue Band Goede Start en alle margarineproducten een belangrijke bron van de vetoplosbare vitamines A, D en E. Vitamine A draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen. Vitamine D draagt bij tot de instandhouding van normale botten en tanden. Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress.


Blue Band Halvarine is daarnaast nog eens verrijkt met vitamine B1, B2, B6, foliumzuur (B11) en B12.