Dr. Oetker Ristorante pizza hawaii

€ 6,00

incl. btw, plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Ristorante hawaii is een heerlijke diepvries pizza, rijk belegd met ananas, gekookte achterham, mozzarella en Edammer kaas. Maak er een a-lo-ha dag van!


  • Krokante dunne bodem, rijkelijk belegd tot aan de rand
  • Pizza met frisse ananas, tropischer word je pizza niet
  • Romantisch aan tafel, knus op de bank of gezellig tijdens de borrel
  • Oven: elektrisch 220 graden celsius of hetelucht ca. 200 graden celsius, 11-13 min  • Pizza rijkelijk belegd met ananas, ham en kaas op een krokante, dunne bodem. Diepvries


Extra informatie
Neem een knapperige hap van deze Ristorante pizza hawaii en proef stukjes frisse ananas, gekookte achterham, mozzarella en Edammer kaas. Ben jij team ananas op pizza, dan kun jij jouw geluk niet op met deze onweerstaanbaar lekkere pizza slices of heaven! geef jouw dag meer amore met Ristorante! Verwarm eerst de oven voor tot de aangegeven temperatuur. Zet ook de boven- en onderwarmte functie van de oven aan, zodat de pizza nog beter smaakt. Leg nu de pizza op een rooster onderin de oven en terwijl je de pizza afbakt, zorg jij voor wat gezellige a-a-ambiance! want Ristorante pizza's zorgen voor een romantische pizzabelevenis, gewoon bij jouw thuis aan de keukentafel. Leg een paar Ristorante pizza's in de diepvries en bak ze aan het einde van een drukke dag in de oven. Dek de tafel en maak er een romantische avond van, plof op de bank en pak wat pizzagenot mee terwijl je jouw favoriete serie kijkt of heb een gezellige avond en serveer de pizzapunten als borrelhapje. Buon appetito! ristorante, Smaakt altijd zoals bij de italiaan.


Inhoud en gewicht

355 Gram