Heineken Krat 24 x 33cl

Heineken Krat 24 x 33cl

€ 28,00

incl. btw, plus verzending
Op voorraad

Beschrijving

Van kleine familiebrouwerij uit hartje Amsterdam tot de meest internationale brouwer ter wereld…

Geïnspireerde innovatie en constante optimalisatie staan centraal in ons brouwproces. Al sinds 1864. Diezelfde idealen passen we toe in alles wat we doen. In elk element. Zo hebben we ons eigen, unieke succesverhaal gecreëerd. Dat nu al meer dan 150 jaar beslaat en een erfgoed van meer dan 300 merken omvat.

Al sinds de eerste jaren een echte ondernemersgeest

Het verhaal van HEINEKEN begint 15 februari, 1864. Wanneer Gerard Adriaan Heineken brouwerij de Hooiberg in Amsterdam overneemt. Pas 22 jaar oud heeft hij nog nauwelijks brouwervaring. Maar volop durf, zelfvertrouwen en ondernemersgeest.

Om zijn kans op succes te vergoten kiest hij meteen voor een unieke aanpak. Gerard start als een van de eerste brouwers in ons land met het brouwen van kwalitatieve pilsener. Waar de meeste Nederlandse brouwers vooral gespecialiseerd zijn in licht bier, donker bier en bruin bier.

Duidelijk de juiste keuze. Nog geen 10 jaar later kan hij al zijn tweede brouwerij in Rotterdam openen.

Ook zakelijk kiest Gerard de juiste aanpak. Hij behandelt zowel zijn medewerkers als klanten goed. Terwijl hij zorgt dat ook zijn product van de beste kwaliteit is. Een stevige basis voor latere successen.

Gerard is vastberaden het geheim van het beste bier te verzilveren. Hij experimenteert, innoveert en implementeert de nieuwste brouwtechnieken. Het resultaat? Gerard ontwikkelt zijn beroemde A-gist. Dat zijn eerste Heineken® pils al in 1873 zijn speciale, pure karakter geeft. Premium pilsener waarmee hij al snel prijzen wint en een groeiend deel van de wereldwijde biermarkt verovert.

Ons Heineken® bier steekt de oceaan over

Heineken® is het eerste geïmporteerde biertje in de US na het opheffen van de Drooglegging in 1933. De export groeit al snel, mede dankzij inzet van moderne Amerikaanse marketing, explosief.

Tot wel 600% groei in slechts 4 jaar.


Twee merken, een bedrijf

Brouwer AMSTEL, opgericht in 1870, en brouwer HEINEKEN bundelen hun krachten. Om te profiteren van de synergie van samen. Met twee merken: Amstel® en Heineken® stijgt het marktaandeel in Nederland 1968 tot 55%.